Bergsprängning Stockholm

Hem » Tjänster » Bergsprängning

Bergsprängning Stockholm med lång erfarenhet

Vi på Årsta Berg & Bygg har över 20 års erfarenhet inom bergsprängning Stockholm, vilket garanterar högkvalitativt utförande och största säkerhet till bästa möjliga pris. Tack vare vår breda maskinpark kan vi erbjuda alla sorters bergarbeten i alla miljöer, även i omgivningar där försiktig och ljuddämpade sprängningar krävs.

Vi förfogar över det senaste inom högteknologisk utrustning och sprängningsutrustning, vilket innebär att vi har alla resurser för att borga att våra jobb utförs säkert och professionellt.

Ända sedan starten 1998 har vårt team av certifierade specialister framgångsrikt genomfört hundratals projekt inom bergsprängning Stockholm – även under de mest utmanande förhållandena.

Denna ovärderliga erfarenhet har gjort det möjligt för oss att utveckla innovativa och kostnadseffektiva lösningar för att på ett tryggt och effektivt sätt genomföra alla projekt oavsett omfattning.

Årsta Berg & Bygg AB har högsta kreditvärdighet enligt UC samt mängder av nöjda kunder som kan bestyrka tidigare sprängningsarbeten.

Vi är din professionella partner inom bergsprängning Stockholm där du som kund alltid kan vara helt trygg med att anlita oss.

Tidigare projekt inom bergsprängning i Stockholm

Vi på Årsta Berg och bygg är ett företag som specialiserat oss inom sprängning och verkar främst i Stockholmsområdet. Vi har lång erfarenhet av sprängningsarbeten i tätbefolkade områden där det krävs att vidta stora försiktighetsåtgärder och noga planering. Läs gärna mer om våra tidigare bergsprängingsprojekt i Stockholm här.

Har du några frågor om bergsprängning i Stockholm?

Kontakta gärna vårt team av bergsprängare på 08-500 311 26 för ett informellt samtal utan förpliktelser, eller om du vill diskutera mer i detalj gällande ditt nästa projekt inom bergsprängning Stockholm.

Bergsprängning Stockholm en vintermorgon, med Årsta Berg & Bygg