Bergspräckning Stockholm

Hem Tjänster Bergspräckning

Bergspräckning

Årsta Berg & Bygg är specialiserade inom komplexa och storskaliga projekt inom bergspräckning i Stockholm och alla dess förorter. Stockholmsområdet har några av de hårdaste bergen i världen, där sprängning ibland inte är ett alternativ.

Årsta Berg & Bygg använder den mest omfattande utrustningen som finns tillgänglig på marknaden för att säkerställa att vi kan bryta igenom till och med de hårdaste bergen. Med våra erfarna bergentreprenörer och avancerade maskiner har vi resurserna och förmågan att åta oss de tuffaste jobben inom bergspräckning i Stockholm.

Vi tar hand om en mängd olika projekt och samarbetar med kända företag, byggledare, ingenjörer, arkitekter och betongentreprenörer som inte har resurserna och är utrustade för att hantera de svåraste projekten inom bergspräckning.

Faktum är att Årsta Berg & Bygg har varit verksamma sedan år 1998, så du kan känna dig trygg med att du otvivelaktigt har anlitat en sann expert inom bergspräckning i Stockholm när du ger uppdraget till oss. Varmt välkommen att kontakta oss på 08-500 311 26!