Försiktig sprängning centralt i Stockholm

Hem » Våra projekt » Försiktig sprängning centralt i Stockholm

På uppdrag av TME och Skanska blev vi anlitade för att utföra en försiktig sprängning på en innergård i centrala Stockholm. Arbetet skedde vid kvarter KV Tjället vilket medför många risker. Bland annat passerar tunnelbanan precis under där sprängningen och borrningsarbetet skulle genomföras.

En riskanalys togs därför fram innan den planerade sprängningen och borrningen påbörjades. Nödvändiga försiktighetsåtgärder togs i bruk och arbetet genomfördes utan någon som helst påverkan på omkringliggande faktorer. Resultatet blev ett lyckat projekt och en nöjd uppdragsgivare.  

Bergsprängning & försiktiga sprängningsarbeten med lång erfarenhet

Vi är en fullt utrustad sprängningsfirma med erfarenhet och kunskap för att hantera alla typer av projekt, oavsett omfattning eller komplexitet. Vår expertis ligger i försiktig sprängning, och vi garanterar att vi kan utföra allt inom detta område. 

Vi är alltid redo att svara på dina frågor eller förklara mer om våra tjänster. Behöver du hjälp med bergsprängning, bergförstärkning, bergspräckning, vajersågning eller borrning i Stockholm? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och beskriv ditt ärende i formuläret till höger eller besök vår kontaktsida så återkommer vi.