Borrning & sprängning i Solna, Stockholm

Hem » Våra projekt » Borrning & sprängning i Solna, Stockholm

Sprängning av berg i tätbebyggt område

Stockholm är utan tvekan landets mest tätbebyggda område. Det innebär att bergarbeten ofta behöver genomföras i nära anslutning till byggnader och bostäder. Ett exempel är när vi utförde ett borrning- och sprängningsarbete mitt bland lägenhetshus i Solna kommun – ett arbete som genomfördes med stor försiktighet och omtanke för de boende och omkringliggande husen. 

För bästa precision i sådana typer av arbeten kan vi använda oss av våra avancerade borrvagnar och borriggar, utrustade med GPS och vridbar bom. Dessa tillåter oss att borra mer exakt, samtidigt som vi kan borra i alla riktningar. 

Bergborrning i Solna, Stockholms Län

Kontakta oss för bergarbete i Stockholm

Årsta Berg och Bygg AB har över 20 års erfarenhet av bergborrning, bergspräckning och bergsprängning i Stockholm. Med vår breda maskinpark och kunniga operatörer klarar vi av praktiskt taget alla typer av bergarbeten, även i känsliga miljöer som tätbebyggda områden.

Oavsett vilket bergarbete du behöver ha utfört i Stockholm kan vi hjälpa dig. Kontakta oss via formuläret här intill så återkommer vi så snart som möjligt!